Endermologie

Endermologie

Endermologie heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming. De endermologiebehandeling maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en cellulite. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, resulterend in een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt haar elasticiteit terug.

Endermologiebehandeling met LPG-apparaat

De behandeling van het LPG-apparaat neemt de huid op en bewerkt deze door een in- en uitrollende beweging. Huidplooien komen daarbij los van hun onderlaag. De rollende en zuigende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Aangetoond is dat de behandeling de organische functies herstelt en activeert en dus perfect past in de nieuwe filosofie van genezing c.q. uitvoering van cosmetische correcties, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen!

Een goed uitgevoerde endermologiebehandeling doet overigens geen pijn, is veilig en kent onder normale omstandigheden geen bijverschijnselen.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.