Huidscan

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Benieuwd naar de conditie van je huid?

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid? We maken gebruik van de huidscan . Dit is een geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we de diepere huidlagen kunnen bekijken. Door gebruik te maken van verschillende lichtfilters kunnen we onderliggende huidproblemen zoals pigment en acne zichtbaar maken. Er worden 6 huidfoto’s gemaakt en deze kun je indien gewenst ook zelf per e-mail ontvangen.

De huidtherapeut

De huidtherapeut legt aan de hand van de huidfoto’s uit hoe het met de huid gaat. Tevens geeft ze tijdens dit consult een persoonlijk advies, zodat we samen doelgericht jouw huid kunnen verbeteren!

Heb jij interesse in een huidscan én persoonlijk huidadvies? Maak dan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.


Ook interessant voor jou

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.