Lasertherapie

Lasertherapie

Medikos werkt uitsluitend met professionele lasers van hoge kwaliteit. Op dit moment beschikken wij over 8 verschillende lasers die wij kunnen inzetten voor het behandelen van elk huidprobleem.

Op onze site vindt u alle behandelmogelijkheden. Alle laserbehandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Schimmelnagels

Een schimmelnagel, in de volksmond ook wel ‘kalknagel’ genoemd, is een schimmelinfectie van de vingernagel of teennagel. De werkelijke infectie is het bed van de nagel (Nail Bed) en de plaat onder het nageloppervlak (Nail Plate).

Behandeling voor schimmelnagels

  • Crèmes
  • Orale medicatie
  • Laser (De MedArt 700 Neo Nail laser)

Pigmentvlekken

Bij de behandeling van pigmentvlekken wordt het laserlicht via een gekoelde scanner gericht op de huid. Het laserlicht gaat door speciale filters, waardoor we een speciale golflengte bereiken voor de behandeling van de vlekken.

Laserontharing

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met hormoonpreparaten wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met laserontharing is het nu mogelijk om haargroei te reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

De laser straalt een hoog geconcentreerde lichtstraal op de huid. Het pigment (melanine) in de haren absorbeert het laserlicht. Dit laserlicht wordt omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarwortels. Tijdens de laserbehandeling koelen we de huid met een speciaal gekoelde laserkop. Dit voorkomt het rood worden van de huid en voelt prettig aan tijdens de laserbehandeling. Na ongeveer 1 tot 2 weken na de laserbehandeling gaan de haren loszitten en vallen ze uit.

Vaatlaserbehandeling

Couperose, rode adertjes, zichtbare gesprongen vaatjes in het gelaat of op de benen: er worden verschillende termen gebruikt om de vaak storende, opvallende en ontsierende bloedvaatjes in het gelaat of op de benen te benoemen. Ze kunnen gecamoufleerd worden door make-up, maar meestal wil men er gewoon definitief vanaf. Dit geldt niet alleen voor bloedvaatjes in het gelaat, maar ook voor de duidelijk zichtbare fijne adertjes op de benen en onderbenen.

Fractional CO2-laserbehandeling

Om uw huid weer vitaler, jonger en rimpellozer te maken, adviseren wij een behandeling met de fractional CO2-laser. Rimpels verdwijnen zonder operatie, chirurgie en injectables met een snelle hersteltijd na de behandeling. Naast huidverjonging wordt de fractional laser ook ingezet voor het behandelen van littekens, acnelittekens, pigmentvlekken, rimpels en striae.

Tatoeage-laserbehandeling

Tatoeages zijn lichaamsversieringen van inkt in de huid. In de afgelopen jaren heeft 1 op de 10 mensen een tatoeage laten zetten. Ongeveer 25% van de mensen met een tatoeage in Nederland heeft spijt van de tatoeage en laat deze weer verwijderen. De komende jaren zal het aantal mensen dat een tatoeage laat verwijderen verder toenemen.

Lipo-laserbehandeling

Als we ouder worden, gaan onder invloed van de zwaartekracht en huidverslapping onze wangen zakken. Na verloop van tijd kan deze verzakking onder de kaaklijn zichtbaar zijn en ontstaan de zogenaamde ‘hamsterwangen’. Het gevolg is dat de kaaklijn niet meer mooi doorloopt. Ook ontstaat bij veel mensen een onderkin. Met de lipo-laserbehandeling wordt onderhuids met een speciale fiber warmte afgegeven aan het vetweefsel en weggesmolten. Daarnaast treedt er huidverstrakking op.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.