LED- en PDT-therapie

LED- en PDT-therapie

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het ideaal van tegenwoordig. Hierin wordt nog weleens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika. Daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is gelukkig in onze maatschappij een stuk minder normaal.

Toch zijn huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels vaak onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. Medikos biedt diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereen betaalbaar zijn en diverse behandelmethoden worden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met een behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek worden alle aspecten zoals uw huid, behandelmogelijkheden, wensen, contra-indicaties en de kosten met u doorgenomen. Wij informeren en adviseren u over alle behandelmogelijkheden. Hierbij beschikt Medikos over de allernieuwste apparatuur en de behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten en artsen. In het menu van deze pagina vindt u de informatie over de verschillende behandelmogelijkheden en toepassingen.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.