Nimue behandeling

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten

De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor- en nabehandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om zijn innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme antioxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten, daar waar ze het meest nodig zijn: onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om zijn moderne huidclassifcatieconcept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten: huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende markt tevreden te stellen zijn bij Nimue de filosofie en het concept continu in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendzettend.

De nieuwe generatie Derma Cosmeceuticals

Nimue Skin Technology: voor mensen met een passie voor de meest geavanceerde huidbehandelingen. Nimue producten bevatten actieve ingrediënten die het vermogen hebben om zichtbare resultaten te boeken. De concentraties zijn relatief hoog en bieden resultaat op voorwaarde dat het product regelmatig wordt gebruikt. De focus hierbij is het beïnvloeden van het vermogen van de huid om de huidconditie te optimaliseren.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.