Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de opperhuid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na een periode, die varieert van 8 tot 15 dagen, afgestoten door de natuurlijke afschilfering van de huid. Daarom is een tweede, soms derde behandeling nodig. Deze zogenaamde ‘retouches’ zijn bij de prijs inbegrepen. Het resterende deel (ongeveer 70%) vestigt zich in kleine kringetjes rond de bloedvaatjes.

100% natuurlijke en minerale permanente make-up

Na verloop van 2 tot 5 jaar gaat deze pigmentatie vervagen en verdwijnt die. Permanente make-up is dus beslist geen tatoeage! De gebruikte pigmenten zijn 100% natuurlijk en mineraal en bevatten een desinfecterend middel. Desgewenst kan voor de behandeling een verdovende crème aangebracht worden.

Permanente make-up ziet er ook zonder verdere make-up heel natuurlijk uit en is daarom een uitkomst voor iedereen die:

 • Een permanente eyeliner wenst.
 • Een permanente lipliner wenst.
 • Een permanente aanzet van de wenkbrauwen wenst.
 • Brildragend is en problemen heeft met het opmaken.
 • Contactlenzen draagt.
 • Door ziekte of welke oorzaak dan ook haarverlies heeft geleden (alopecia).
 • Door overmatig epileren of van nature geen of bijna geen wenkbrauwen meer heeft.
 • Weinig tijd heeft en hierdoor de opmaaktijd aanzienlijk wil verkorten.
 • Contourzwakte of onregelmatige of dunne lippen heeft.
 • Er door een representatieve functie altijd perfect moet uitzien.
 • Veel aan sport doet.

Permanente make-up is volkomen veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen gerust de behandeling ondergaan. Bij het aanbrengen van permanente make-up treden wat korstjes op. Dit is heel normaal en deze korstjes verdwijnen vanzelf weer. Het grote voordeel van permanente make-up is dat jouw make-up altijd correct is. Je kunt ermee lachen, huilen, zwemmen, sporten, transpireren zonder dat je make-up doorloopt of vervaagt.

’s Morgens sta je perfect opgemaakt op, en heb je geen ergernis van bibberlijntjes die niet lukken. Het is ook ideaal voor vakanties. Prijzen op aanvraag.

Hairstrokestechniek

Levensechte wenkbrauwen met microblading

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van permanente make-up is er geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Voordelen mesjestechniek

 • Heel dunne haartjes
 • Niet van echt te onderscheiden
 • Snel
 • Meteen mooi

Snel, simpel en in één keer perfect!

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar het pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.