pHformula

Wil je ook snel en effectief jouw huid verbeteren?

Medikos introduceert het dermatologische Skin Resurfacing System pHformula. Een alternatief voor medische, chemische peelings zonder vervelende neveneffecten, zoals verkleuring en gevoeligheid, na de behandeling. pHformula concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

Deze unieke, wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten bieden de meest uitgebreide, preventieve en herstellende oplossingen voor vervelende huidproblemen, zonder dat men een medische procedure hoeft te ondergaan.

De behandeling

Gecombineerde zuren worden in lagere concentraties toegepast met als doel de huid zodanig te beïnvloeden dat huidproblemen gestabiliseerd en aangepakt worden. De huid wordt in het algeheel geherstructureerd en gestimuleerd. Collageenactiverende werkstoffen zorgen voor een algehele huidverjonging! Afhankelijk van de kwaliteit van de huid worden de werkstoffen in laagjes aangebracht en ingewerkt. Niet iedere huid is hetzelfde. Hiervoor zijn inzicht en kennis van de huid, maar ook de juiste werkstoffen van uiterst belang. De pre- en post-resurfacingproducten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de behandeling en garanderen het maximaal haalbare resultaat.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huid?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze huidtherapeut voor een persoonlijk plan van aanpak met pHformula!

De behandelingen

pHformula is huidvernieuwend van buiten, probleemoplossend van binnen.

  • Vit C behandeling (beautybooster, perfect voor trouwdag of feest)
  • C.R. behandeling (roodheidsbehandeling)
  • A.G.E. behandeling (anti-agingbehandeling)
  • A.C.N.E. behandeling (acne en onzuivere huid)
  • M.E.L.A. behandeling (hyperpigmentatie)
  • E.Y.E. + L.I.P. behandeling (antirimpelbehandeling)
  • Inclusief N.E.C.K. ((hals)behandeling)
  • Rimpelroller (eenmalig)

Alle behandelingen dienen in kuurverband gedaan te worden voor het optimale resultaat (behalve de Vit C behandeling). Een kuur bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 6 behandelingen, om de 3 weken.

Voor de kuur wordt er gedurende twee weken gebruik gemaakt van een serum om de huid voor te bereiden op de behandelingen. Na elke behandeling gebruik je twee weken lang een recovery-crème.

Voor huidverjonging, littekens en pigmentstoornissen

TCA Touch, 30% TCA skin resurfacing heeft de mogelijkheid om op een gecontroleerde wijze TCA in de huid te brengen zonder negatieve bijwerkingen. Dit resulteert in een unieke, niet-agressieve en multifunctionele behandeling.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.