Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Bij de behandeling van pigmentvlekken wordt het laserlicht via een gekoelde scanner gericht op de huid. Het laserlicht gaat door speciale filters, waardoor we een speciale golflengte bereiken voor de behandeling van de vlekken.

Dit is licht dat door 2 structuren in de huid geabsorbeerd wordt, namelijk in het pigment (melanine) van de pigmentvlekjes en het hemoglobine (rode bloedlichaampjes) van de bloedvaatjes.

Binnen éénduizendste van een seconde ontstaat er genoeg warmte die deze structuren in de huid met succes vernietigt. Hierdoor zijn de vlekken niet meer zichtbaar aanwezig.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.