Plasma-ooglift

Liften van de bovenoogleden met plasma-ooglift

De plasma-ooglift is een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de bovenoogleden zonder chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden. De plasma-oogliftbehandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

Wat is plasma?

Plasma ontstaat door ‘vonk’-ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de plasma-ooglift wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf.

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Behandeltechniek plasma-ooglift

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de plasma-ooglift passen wij een speciale behandeltechniek toe.

Nadat er een verdovende crème is aangebracht en circa 20 minuten is ingewerkt, gaan we heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1 mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep in de huid. Jouw huid gaat zich van nature weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft jouw oogleden een mooi en liftend geheel.

De voordelen

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat
 • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven- en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Contra indicaties

 • Pacemaker, Holter bloeddrukmonitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap
 • Gebruik van antibiotica
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Diabetes

Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.