Pupa behandeling

Pupa behandeling

Pupa gaat door waar andere merken stoppen. Het is een internationaal groot merk. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. Het is hét make-upmerk voor vrouwen die houden van design, en die kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.

Pupa make-up: natuurlijke ingrediënten

De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed. Vandaar dat veel bekende Nederlanders het via hun visagisten ontdekken en Pupa nu onderdeel is van niet-te-missen-must-haves. De collectie is groot. Make-upkits, seizoenskleuren die altijd een waanzinnige verpakking hebben en beautyitems in trendy rood, maar ook geuren en bodymilks met originele vormen en grafische prints.

Medikos organiseert regelmatig workshops waarin u kunt kennismaken met de make-up van Pupa.

Informeer naar de data van de workshops.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.