Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling met injectables

Medikos Huid & Laser kliniek is gespecialiseerd in injectables zoals fillers en diverse chirurgische gelaatsbehandelingen in Amersfoort en omgeving. Uiteraard kun je zelf beslissen welke (injectables)behandeling je wilt. Als je hierover geadviseerd wilt worden, zal een inschatting gemaakt worden welke behandeling voor jou het meest resultaat oplevert. Daarbij zal gekeken worden naar het hele gezicht, zoals de vorm, de volheid, de huid, tekenen van zwaartekracht en de balans in de veroudering tussen verschillende delen van het gelaat.

De behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts die aangesloten is bij de NVCG. De arts is werkzaam geweest op de afdeling plastische chirurgie binnen zowel het streekziekenhuis als een particuliere kliniek. Hierdoor is de arts goed bekend met de mogelijkheden en beperkingen van dit vakgebied. Door een actieve samenwerking met ervaren plastisch chirurgen in de regio kan zo een breder scala aan behandelingen worden aangeboden.

Fillers werken preventief tegen het zich (verder) ontwikkelen van expressierimpels! Een consult is gratis en vrijblijvend.

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectables)behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en je krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kun je je eventueel direct laten behandelen.

De behandeling

Een behandeling met injectables duurt meestal vijftien tot dertig minuten en wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Eventueel kan de huid vooraf behandeld worden met verdovende zalf. Het is verstandig om de dag voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunnende pijnstillers te gebruiken, om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Andere gezichtsbehandelingen of een bezoek aan de sauna of zonnebank worden de eerste twee weken na de behandeling ontraden.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.