Rosel Heim behandeling

Rosel Heim behandeling

Een productlijn met een totaal eigen benadering en filosofie. Rosel Heim producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek.

Kennis over de functies en werking van het weermechanisme van de huid zijn voor Rosel Heim van essentieel belang bij het samenstellen van verantwoorde cosmetische verzorgingsproducten. Voor de samenstelling worden stoffen gebruikt die identiek zijn aan de werkzame stoffen zoals ze van nature in de huid voorkomen.

Behandelingen

  • Korte behandeling (30 minuten)
  • Standaard behandeling (45 minuten)
  • Complete gezichtsbehandeling (75 minuten)
  • De Luxe behandeling (90 minuten)
  • Specialisatie massages (klassieke gezichtsmassage, Shiatsu-massage, Pincementsmassage, Lymfedrainage

Ga voor meer informatie over tarieven en inhoud van de behandelingen naar de tarievenpagina


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.