Huidveroudering aanpakken met de Venus Freeze

Huidveroudering aanpakken met de Venus Freeze

BLOG | 13 april 2022

Bij de een verschijnen de eerste rimpels op dertigjarige leeftijd, bij de ander is dat veel later het geval. Hoe het ook zij, rimpels horen bij een ouder wordende huid. Dat wil nog niet zeggen dat je er blij mee bent, natuurlijk. Zeker wanneer je huid snel veroudering laat zien, kun je je hier erg aan storen. Er zijn manieren om hier iets aan te doen. Bij Medikos kunnen we verschillende behandelingen aanbieden, waaronder de Venus Freezebehandeling.

Waarom snelle huidveroudering?

Er zijn allerlei redenen waarom je huidt snel(ler) veroudert. Heb je veel gezonnebaad zonder bescherming bijvoorbeeld, of veel last gehad van stress? Dan zijn de sporen vaak zichtbaar op de huid. Maar ook een (gebrek aan) passende huidverzorging speelt een grote rol. Wanneer je een droge huid hebt en deze weinig voedt, dan kunnen rimpels, schilfertjes en droogtelijnen erg zichtbaar worden. Maar ook andere huidproblemen kunnen verergeren wanneer je niet goed weet welke producten en behandelingen je kunt inzetten.

Hoe verzorg je de huid goed?

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn. Soms zijn huidproblemen te verhelpen met extra voeding en verzorging, soms is er net wat meer voor nodig. Een behandeling door de specialist kan huidverbetering een flinke kickstart geven. Zo kan een Venus Freeze-behandeling zinvol zijn in bepaalde situaties.

Wat doet de Venus Freeze?

Voor huidversteviging en huidverjonging is deze behandeling bij uitstek geschikt. Maar ook klachten zoals cellulite kan worden aangepakt. Hoe gaat dit in zijn werk? De Venus Freeze-techniek werkt op basis van radiofrequentie en magnetische pulsen. Door de warmte, verstrakt de huid direct. Maar de behandeling werkt ook op de lange termijn. De huid wordt gestimuleerd om gezonde nieuwe bloedvaatjes en huidcellen aan te maken, waardoor de huid een blijvend jongere uitstraling krijgt.

Voordelen van de behandeling

Dat de Venus Freeze veel belooft, moge duidelijk zijn. Welke voordelen mag je verwachten na een behandeling?

  • Een strakke, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Een jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Een positief effect bij een slechte doorbloeding
  • Direct zichtbaar resultaat

Steeds mooier resultaat

Yolande, eigenaar van Medikos, vertelt: ‘Het mooie is dat we al na de eerste behandelingen zien dat mensen enorm tevreden en blij zijn met de huidverbetering. Een behandeltraject bestaat meestal uit zes tot acht behandelingen en het echte resultaat is pas na een halfjaar echt zichtbaar. Dat komt doordat de cellen en bloedvaatjes aangemaakt worden, dat kost tijd. En dat betekent dat mensen na verloop van tijd alleen nog maar blijer zullen worden van hun verbeterde huid! Daar doe je het voor.’

Jouw huid verbeteren?

Ben jij benieuwd hoe jij je huid kunt verbeteren of wat jouw huid nodig heeft om gezond en fris ouder te worden? Plan dan snel een intakegesprek in bij een huidspecialist van Medikos. Die kan met je meedenken en adviseren over de juiste behandelmethode. Neem gerust contact op bij vragen of onduidelijkheden.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat te doen tegen acnelittekens?

Littekens als gevolg van acne zijn erg vervelend. Gelukkig kun je ze laten behandelen met behulp van lasertherapie!

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over… couperose

Altijd rode wangen door couperose…Hoe kom je ervan af? Lees het in dit blog.

Lees verder

Last van couperose? Probeer een vaatlaserbehandeling!

Last van couperose? Lees hier hoe een vaatlaserbehandeling kan helpen! Voor altijd af van rode wangen met lasertechniek!

Lees verder

Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

Je hebt de ene kant netjes aangezet. Perfect! De andere vertikt het om mee te doen. Eyeliner is ’s ochtends onze grootste vijand! Met PMU zit jouw make-up altijd perfect.

Lees verder

Weg met die onderkin en terug naar een strakke kaaklijn!

Verraden je onderkin en kaaklijn jouw leeftijd? Je hoeft geen extreem ingrijpende behandelingen te ondergaan om dit probleem te verhelpen. Lees hier meer over dé oplossing!

Lees verder

Last van oedeem? Oedeemtherapie helpt!

Gezwollen enkels, kortademigheid of een moeilijk passende broek. Je denkt aan alle traktaties op kantoor. Daar was je toch vanaf gebleven? Mogelijk heb je last van oedeem! Hoe ga je te werk?

Lees verder

Wat kan ik doen tegen ongewenste haargroei?

Wil jij af van je regelmatig moeten scheren om van je ongewenste haargroei af te komen? Hier is dé oplossing voor jou.

Lees verder

Een wakkere oogopslag in plaats van hangende oogleden!

Hangende oogleden kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Zou jij je je ogen net zo willen laten stralen als hoe je je van binnen voelt? Lees hier hoe dat kan.

Lees verder

Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!

Last van littekens door acne? Dat is enorm vervelend. Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Lees hier meer!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.