Huidveroudering aanpakken met de Venus Freeze

Huidveroudering aanpakken met de Venus Freeze

BLOG | 13 april 2022

Bij de een verschijnen de eerste rimpels op dertigjarige leeftijd, bij de ander is dat veel later het geval. Hoe het ook zij, rimpels horen bij een ouder wordende huid. Dat wil nog niet zeggen dat je er blij mee bent, natuurlijk. Zeker wanneer je huid snel veroudering laat zien, kun je je hier erg aan storen. Er zijn manieren om hier iets aan te doen. Bij Medikos kunnen we verschillende behandelingen aanbieden, waaronder de Venus Freezebehandeling.

Waarom snelle huidveroudering?

Er zijn allerlei redenen waarom je huidt snel(ler) veroudert. Heb je veel gezonnebaad zonder bescherming bijvoorbeeld, of veel last gehad van stress? Dan zijn de sporen vaak zichtbaar op de huid. Maar ook een (gebrek aan) passende huidverzorging speelt een grote rol. Wanneer je een droge huid hebt en deze weinig voedt, dan kunnen rimpels, schilfertjes en droogtelijnen erg zichtbaar worden. Maar ook andere huidproblemen kunnen verergeren wanneer je niet goed weet welke producten en behandelingen je kunt inzetten.

Hoe verzorg je de huid goed?

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn. Soms zijn huidproblemen te verhelpen met extra voeding en verzorging, soms is er net wat meer voor nodig. Een behandeling door de specialist kan huidverbetering een flinke kickstart geven. Zo kan een Venus Freeze-behandeling zinvol zijn in bepaalde situaties.

Wat doet de Venus Freeze?

Voor huidversteviging en huidverjonging is deze behandeling bij uitstek geschikt. Maar ook klachten zoals cellulite kan worden aangepakt. Hoe gaat dit in zijn werk? De Venus Freeze-techniek werkt op basis van radiofrequentie en magnetische pulsen. Door de warmte, verstrakt de huid direct. Maar de behandeling werkt ook op de lange termijn. De huid wordt gestimuleerd om gezonde nieuwe bloedvaatjes en huidcellen aan te maken, waardoor de huid een blijvend jongere uitstraling krijgt.

Voordelen van de behandeling

Dat de Venus Freeze veel belooft, moge duidelijk zijn. Welke voordelen mag je verwachten na een behandeling?

  • Een strakke, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Een jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Een positief effect bij een slechte doorbloeding
  • Direct zichtbaar resultaat

Steeds mooier resultaat

Yolande, eigenaar van Medikos, vertelt: ‘Het mooie is dat we al na de eerste behandelingen zien dat mensen enorm tevreden en blij zijn met de huidverbetering. Een behandeltraject bestaat meestal uit zes tot acht behandelingen en het echte resultaat is pas na een halfjaar echt zichtbaar. Dat komt doordat de cellen en bloedvaatjes aangemaakt worden, dat kost tijd. En dat betekent dat mensen na verloop van tijd alleen nog maar blijer zullen worden van hun verbeterde huid! Daar doe je het voor.’

Jouw huid verbeteren?

Ben jij benieuwd hoe jij je huid kunt verbeteren of wat jouw huid nodig heeft om gezond en fris ouder te worden? Plan dan snel een intakegesprek in bij een huidspecialist van Medikos. Die kan met je meedenken en adviseren over de juiste behandelmethode. Neem gerust contact op bij vragen of onduidelijkheden.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wie kan die tattoo verwijderen?

Heb jij spijt van je tatoeage? Laat je tattoo verwijderen door een aantal laserbehandelingen bij Medikos.

Lees verder

7 feiten en fabels over PMU

Hamsterwangen en een onderkin: huidveroudering kan veel aan je uiterlijk veranderen. De lipo-laserbehandeling van Medikos maakt er korte metten mee.

Lees verder

Huidveroudering? Ga de strijd aan met de zwaartekracht!

Hamsterwangen en een onderkin: huidveroudering kan veel aan je uiterlijk veranderen. De lipo-laserbehandeling van Medikos maakt er korte metten mee.

Lees verder

Een ontsierend litteken? Er is wat aan te doen!

Wil jij van dat storende en ontsierende litteken af? Dat kan met de fraction CO2-lasertherapie van Medikos. Lees er hier alles over.

Lees verder

Ontharen: zo bereik je een blijvend resultaat

Ben jij elke week bezig om je benen te ontharen en wil jij graag definitief van je ongewenste haargroei afkomen? Lees hier hoe je dat kunt bereiken.

Lees verder

Vaarwel rimpels: breng vitaliteit terug in je huid

Wil jij de strijd tegen je rimpels aangaan? Dat kan met de fraction CO2-laserbehandeling van Medikos. Lees er hier alles over.

Lees verder

Wat te doen tegen acnelittekens?

Littekens als gevolg van acne zijn erg vervelend. Gelukkig kun je ze laten behandelen met behulp van lasertherapie!

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over… couperose

Altijd rode wangen door couperose…Hoe kom je ervan af? Lees het in dit blog.

Lees verder

Last van couperose? Probeer een vaatlaserbehandeling!

Last van couperose? Lees hier hoe een vaatlaserbehandeling kan helpen! Voor altijd af van rode wangen met lasertechniek!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.