Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

BLOG | 28 juni 2022

Niet iedereen heeft het geluk een ochtendmens te zijn. Misschien draai je je het liefst nog een keertje om. De schrik is groot wanneer het ineens een halfuur later blijkt te zijn! Wat schrap je uit je ochtendroutine? Ontbijt, een verfrissende douche, of toch je make-uproutine? Mocht je ’s ochtends vaker in tijdnood komen, is PMU wellicht iets voor jou.

Straal op jouw manier

Het houdt natuurlijk niet op bij tijdnood in de ochtend of gewoon een schoonheidswens. Er zijn zoveel meer redenen om voor permanente make-up te kiezen. PMU is de oplossing voor mensen die om een bepaalde reden haarverlies hebben geleden, van nature weinig haargroei hebben of contourzwakte ervaren. Ook als je brildragend bent of contactlenzen hebt en make-up dragen als lastig ervaart, is PMU een redmiddel. Het natuurlijke resultaat geeft klanten een stukje van zichzelf.

PMU staat voor…

Permanente make-up. Bij PMU worden natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de lederhuid aangebracht. Het lijkt in één oogopslag op tatoeëren, maar wordt gedaan met andere tools en technieken. Soorten PMU die kunnen worden aangebracht zijn onder andere wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Er zijn meerdere technieken die zorgen voor allerlei resultaten. Zo is er voor iedere wens en elk gezicht een plan van aanpak!

Semipermanent?

Zoals je leest, lijkt het misschien op tatoeëren, maar het is verre van hetzelfde. De naam is wat verwarrend. De permanente make-up die wordt gezet, is slechts semipermanent, en dient na enkele jaren te worden bijgewerkt. Variërend van persoon en plek spreken we over 2 tot 5 jaar totdat de pigmentatie vervaagt en verdwijnt.

Lekker in je vel

Je voelt je lekkerder in je vel als je er goed uitziet. Huidverzorging ondersteunt de huid, make-up accentueert de huid (of camoufleert op de zwaardere dagen). Wanneer je waarde hecht aan een frisse uitstraling, investeer je graag in make-up. De kosten lopen hoog op, en je moet het aan het einde van de dag weer verwijderen. Zonde van je tijd en geld… Permanente make-up biedt een oplossing: eenmalig zetten zorgt voor jaren plezier.

PMU bij Medikos

Kun jij je vinden in de bovenstaande situaties? Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? We horen graag wat voor vragen of wensen jij hebt. Contacteer ons gerust voor een gesprek.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat te doen tegen acnelittekens?

Littekens als gevolg van acne zijn erg vervelend. Gelukkig kun je ze laten behandelen met behulp van lasertherapie!

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over… couperose

Altijd rode wangen door couperose…Hoe kom je ervan af? Lees het in dit blog.

Lees verder

Last van couperose? Probeer een vaatlaserbehandeling!

Last van couperose? Lees hier hoe een vaatlaserbehandeling kan helpen! Voor altijd af van rode wangen met lasertechniek!

Lees verder

Weg met die onderkin en terug naar een strakke kaaklijn!

Verraden je onderkin en kaaklijn jouw leeftijd? Je hoeft geen extreem ingrijpende behandelingen te ondergaan om dit probleem te verhelpen. Lees hier meer over dé oplossing!

Lees verder

Last van oedeem? Oedeemtherapie helpt!

Gezwollen enkels, kortademigheid of een moeilijk passende broek. Je denkt aan alle traktaties op kantoor. Daar was je toch vanaf gebleven? Mogelijk heb je last van oedeem! Hoe ga je te werk?

Lees verder

Wat kan ik doen tegen ongewenste haargroei?

Wil jij af van je regelmatig moeten scheren om van je ongewenste haargroei af te komen? Hier is dé oplossing voor jou.

Lees verder

Een wakkere oogopslag in plaats van hangende oogleden!

Hangende oogleden kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Zou jij je je ogen net zo willen laten stralen als hoe je je van binnen voelt? Lees hier hoe dat kan.

Lees verder

Huidveroudering aanpakken met de Venus Freeze

Er zijn allerlei oorzaken waardoor huidveroudering eerder ontstaat. Gelukkig helpt de Venus Freeze behandeling! Lees hier meer over de behandelmogelijkheden.

Lees verder

Littekens door acne… zo kun je ze laten behandelen!

Last van littekens door acne? Dat is enorm vervelend. Gelukkig bestaan er oplossingen voor. Lees hier meer!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.