Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

Elke dag stralen? Leer over de mogelijkheden van PMU

BLOG | 28 juni 2022

Niet iedereen heeft het geluk een ochtendmens te zijn. Misschien draai je je het liefst nog een keertje om. De schrik is groot wanneer het ineens een halfuur later blijkt te zijn! Wat schrap je uit je ochtendroutine? Ontbijt, een verfrissende douche, of toch je make-uproutine? Mocht je ’s ochtends vaker in tijdnood komen, is PMU wellicht iets voor jou.

Straal op jouw manier

Het houdt natuurlijk niet op bij tijdnood in de ochtend of gewoon een schoonheidswens. Er zijn zoveel meer redenen om voor permanente make-up te kiezen. PMU is de oplossing voor mensen die om een bepaalde reden haarverlies hebben geleden, van nature weinig haargroei hebben of contourzwakte ervaren. Ook als je brildragend bent of contactlenzen hebt en make-up dragen als lastig ervaart, is PMU een redmiddel. Het natuurlijke resultaat geeft klanten een stukje van zichzelf.

PMU staat voor…

Permanente make-up. Bij PMU worden natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de lederhuid aangebracht. Het lijkt in één oogopslag op tatoeëren, maar wordt gedaan met andere tools en technieken. Soorten PMU die kunnen worden aangebracht zijn onder andere wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Er zijn meerdere technieken die zorgen voor allerlei resultaten. Zo is er voor iedere wens en elk gezicht een plan van aanpak!

Semipermanent?

Zoals je leest, lijkt het misschien op tatoeëren, maar het is verre van hetzelfde. De naam is wat verwarrend. De permanente make-up die wordt gezet, is slechts semipermanent, en dient na enkele jaren te worden bijgewerkt. Variërend van persoon en plek spreken we over 2 tot 5 jaar totdat de pigmentatie vervaagt en verdwijnt.

Lekker in je vel

Je voelt je lekkerder in je vel als je er goed uitziet. Huidverzorging ondersteunt de huid, make-up accentueert de huid (of camoufleert op de zwaardere dagen). Wanneer je waarde hecht aan een frisse uitstraling, investeer je graag in make-up. De kosten lopen hoog op, en je moet het aan het einde van de dag weer verwijderen. Zonde van je tijd en geld… Permanente make-up biedt een oplossing: eenmalig zetten zorgt voor jaren plezier.

PMU bij Medikos

Kun jij je vinden in de bovenstaande situaties? Ben je benieuwd naar wat wij je kunnen bieden? We horen graag wat voor vragen of wensen jij hebt. Contacteer ons gerust voor een gesprek.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wie kan die tattoo verwijderen?

Heb jij spijt van je tatoeage? Laat je tattoo verwijderen door een aantal laserbehandelingen bij Medikos.

Lees verder

7 feiten en fabels over PMU

Hamsterwangen en een onderkin: huidveroudering kan veel aan je uiterlijk veranderen. De lipo-laserbehandeling van Medikos maakt er korte metten mee.

Lees verder

Huidveroudering? Ga de strijd aan met de zwaartekracht!

Hamsterwangen en een onderkin: huidveroudering kan veel aan je uiterlijk veranderen. De lipo-laserbehandeling van Medikos maakt er korte metten mee.

Lees verder

Een ontsierend litteken? Er is wat aan te doen!

Wil jij van dat storende en ontsierende litteken af? Dat kan met de fraction CO2-lasertherapie van Medikos. Lees er hier alles over.

Lees verder

Ontharen: zo bereik je een blijvend resultaat

Ben jij elke week bezig om je benen te ontharen en wil jij graag definitief van je ongewenste haargroei afkomen? Lees hier hoe je dat kunt bereiken.

Lees verder

Vaarwel rimpels: breng vitaliteit terug in je huid

Wil jij de strijd tegen je rimpels aangaan? Dat kan met de fraction CO2-laserbehandeling van Medikos. Lees er hier alles over.

Lees verder

Wat te doen tegen acnelittekens?

Littekens als gevolg van acne zijn erg vervelend. Gelukkig kun je ze laten behandelen met behulp van lasertherapie!

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over… couperose

Altijd rode wangen door couperose…Hoe kom je ervan af? Lees het in dit blog.

Lees verder

Last van couperose? Probeer een vaatlaserbehandeling!

Last van couperose? Lees hier hoe een vaatlaserbehandeling kan helpen! Voor altijd af van rode wangen met lasertechniek!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.