Over Medikos


Welkom bij Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort

Medikos is een medisch kosmetisch centrum opgericht door Yolande Werkman en is gespecialiseerd in professionele huidtherapie-, huidverjonging-, laserontharing- en schoonheidsbehandelingen. Yolande Werkman, zelf huidtherapeute(lid NVH), heeft haar praktijk opgericht in 1994 en heeft dit na jarenlange ervaring uitgebouwd tot een veelzijdige Huid & Laser Kliniek. Het team van Medikos in Amersfoort bestaat uit erkende huidtherapeuten, schoonheidspecialisten en artsen. Voor een optimaal resultaat biedt Medikos een passende behandeling volgens de laatste inzichten op (para)medisch en kosmetisch gebied met de nieuwste apparatuur.

Medikos

Medikos is een veelzijdige kliniek met specialisaties op zowel (para) medisch als cosmetisch gebied, en opgezet door huidtherapeute Yolande Werkman die tevens schoonheidsspecialiste is. Yolande is een van de eerste huidtherapeuten in Nederland die laserbehandelingen mocht toepassen. Ze volgde de 4-jarige HBO opleiding voor huidtherapie, is BIG geregistreerd en tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH).

Medikos is een medisch kosmetisch centrum en bestaat uit een team van artsen, huidtherapeuten(NVH) en schoonheidsspecialisten.

De huidtherapeuten zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten(NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Behandelingen

Cliënten van Medikos krijgen een behandeling geheel op maat. Dat betekent dat u na een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarin uw klachten en/of wensen worden geïnventariseerd een advies krijgt over het behandelplan dat voor u het meest geschikt is en geheel op u wordt afgestemd. Elke huid en elke aandoening is weer anders en dient voor een optimaal resultaat op een eigen, specifieke manier behandeld te worden. We nemen rustig de tijd om met de cliënt de verschillende behandelingsmogelijkheden door te nemen.

Bij de kliniek is verder een team van professionals uit verschillende disciplines betrokken, zoals een plastisch chirurg die ook spreekuur houdt. Plastisch chirurgische behandelingen in het ziekenhuis kunnen vanuit Medikos worden begeleid.

Ook schoonheidsbehandelingen, permanente make–up, hotstone massages, visagie, manicure en pedicure zijn in deze allround en hoogstaande kliniek mogelijk!

Laserbehandelingen

Medikos is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in laserbehandelingen en werkt met verschillende lasers. De diodelaser is een bekende laser die wij inzetten voor het definitief verwijderen van ongewenste beharing. Daarnaast werken wij ook met de Ultra VPL Plus van Energist. Deze 2 systemen zijn een goede combinatie die wij in kunnen zetten voor een optimaal resultaat.

De huidtherapeuten van Medikos:

  • Yolande Werkman
  • Charlotte Hoencamp
  • Dieuwke Bokhorst
  • Krishma Fateh

De schoonheidsspecialisten bij Medikos:

  • Bao Thuy
  • Stephanie
  • Krishma Fateh

De vitaliteitscoach bij Medikos:

  • Jan Veen

De cosmetisch arts bij Medikos:

  • Dr. Anne

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.