Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Hanne

Veenendaal

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

Corrien

Amersfoort

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

Soes

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

Monique

Medikos levert zorg op maat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en in samenhang met hun kundig oordeel wordt in samenspraak met jou als cliënt een behandelplan opgesteld. Voor allerhande huidbehandelingen kun je bij hen terecht. Ik ben zelf succesvol behandeld voor ontharing, maar ook na een operatie is door middel van speciale massage mijn litteken minder opvallend gemaakt en heb ik er functioneel minder last van. Yolande, de eigenaresse, is al meer dan 26 jaar actief als huidtherapeute en houdt haar kennis goed up to date. Ik vergelijk regelmatig de activiteiten van haar prachtige kliniek met concullega’s in haar branche en zij komt er iedere keer weer met kop en schouders bovenuit. Een aanrader is deze kliniek met vakkrachten!

Jevgenia

Zeer professioneel en meedenkend personeel! Bij Medikos Huid en Laser Kliniek weet je zeker dat je in goede handen bent. Je wordt hier letterlijk in watten gelegd. Zonder overdrijven 😉